OSMANİYE / MERKEZ - Osmaniye Özel Eğitim Meslek Okulu

Ekm

2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 12.10.2023  Perşembe Günü  Saat 12:00 de  okul toplantı salonunda yapılacaktır.Tüm velilerimiz davetlidir

Ekm

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları 2023-2024 Çağrı Döneminde, okulumuz desteklemeye uygun bulunan okullarından biri olmuştur.  20 proje başvurusu yapılmış ve tamamı kabul edilmiştir.

Öğrencilerimizin bilim kültürünün geliştirilmesine  katkı sağlayacak olan bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi teprik ederiz.

4-6 Aralık tarihleri arasında Bilim Fuarımıza herkes davetlidir.

Ekm

Sevgi önce kendini sevmekle başlar sonra tüm canlıları. Sevmeli ve korumalıyız tabiatı ve içinde yaşayanları. Bizim gibi konuşamazlar belki ama anlamalıyız onları. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde minik bir hediyemiz var onlara. Teşekkü ederiz

Eyl

2023-2024 eğitim - öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz,  adına hayırlara vesile olmasını diliyor; sağlık ve mutluluk içerisinde, başarılı bir eğitim - öğretim yılı geçirmemizi temenni ediyoruz.

Eyl

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr Mustafa OTRAR, Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Gökçağrı GÜREL ve  Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Serpil ALTUNCU VAROL   Okulumuzda Denetim ve İncelemelerde  Bulunmak Üzere Okulumuzu Ziyaret Ettiler. Denetim ve incelemede  Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Yardımıcısı Mulla KATIK ve  Okul Müdürümüz Kürşad SEYİDOĞLU  tarafından Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr Mustafa OTRAR' a bilgilendirmeler yapıldı. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr Mustafa OTRAR okulumuzda bilişim teknolojileri ,el sanatları teknloljisi,yiyecek içeçek hizmetleri alanlarını ziyaret ederek  inceleme yaparak öğretmenler birebir görüşerek bilgiler aldı Daha sonra resim atolyesi ve spor salonu inecelemesi deneteimleri yaptılar.İneceleme ve denetimler sonrasında okulumuz öğretmenleri ve idareciler ile öğretmenler odasında buluşarak bilgilendirme toplantısı yapıldı.Öğretmenlerimizin sorularını alarak samimi bir ortamda cevapladı. İdareci ve öğretmenlerimizle toplu fotoğraf çekilerek ziyaretini tamamladı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim ylı yılbaşı öğretmenler kurul toplantısı okul Müdürümüz Kürşad SEYİDOĞLU başkanlığında öğretmenlerin katılımıyla yapıldı.  Okul Rehber Öğretmenimiz Yusuf KARINSIZ tarafından  eğitim ortamlarında dijitalleşmenin sosyal ve psikoljik etkileri konulu seminer verdi. Okul Özel eğitim öğretmenleri  Tugay DEMİREL, Mehmet ERDOĞAN, Ziya ÇİFÇİ  tarafından bep planı hazırlama,özel eğitim öğrenci dosyası hazırlama konulu seminer verildi.

Ağu

“Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk    30 Ağustos Zafer Bayramı'mızın 101. yılı kutlu olsun!"

Haz

Okul müdürümüz Kürşad SEYİDOĞLU tarafından Yıl Sonu toplantısı yapıldı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona erdi.Öğremtnlerimiz tarafından öğrencilere karneleri verildi.Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimize iyi tatiller....

May

Okul Temelli Gelişim Programı Kapsamında OkulMüdür Yardımcımız Ayşe SOYDAN Tarafından "Etik Davranışlar İlkeleri Semineri " Gerçekleştirildi. Sayın Müdür Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz

May

Sevgi dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşama hep birlikte inşa edeceğiz Bir toplumda sürekli gelişmeyi sağlamak her bir birey eğitim sürecine dahil etmek mümkün olmaktadır.Bu doğrultuda toplumun ayrılmaz bir parçası olan engelli bireylerin yaşamın her alanına katılması, eğitim başta olmak üzere her türlü imkandan en üst düzeyde yararlanmalarının sağlanması en tabi haklarıdır 10 16 Mayıs Engelliler haftası kutlu olsun

Mrt

Çanakkale Zafer'i Türk milletinin tarihinde bir dönüm noktasıdır. Milletimizin güçlü ve bağımsız bir geleceği için verdiği mücadelenin en büyük simgelerinden biridir. Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ock

2. Geleneksel Türkiye geneli Atatürk'e vefa valizi projesine Osmaniye ilinden katılan üç okuldan biriyiz. "Atatürk ve Atatürk sevgisi" konulu projeye katılacak olmaktan Osmaniye  Özel Eğitim Meslek Okulu olarak gurur duyuyoruz.